Stenslag

Reparation af forrude

 

Der er ikke noget værre end at få et stenslag i forruden og hvordan skal man lige tackle sådan en grim oplevelse?

Der er ikke ret mange der ved det, men får man et stedslag og det er uanset hvor man er, så skal man holde ind til siden og ligge et klistermærker henover revnen. Gør man ikke det, så kommer der skidt ned i revnen og hvis der gør det, så kan revnen ikke lappes eller det bliver i hvert fald en del svære for dem der skal lave. Reparation af stenslag er nemlig en kunst i sig selv og derfor er det bedst at man får uddannet folk til at fikse det. Nogle prøver lige selv for at spare lidt kroner, men ender med at skal have en helt ny forrude og sådan en er ikke billig.

 

Hvad skal man gøre når skaden er sket?

 

Som vi nævnte tidligere, så er det vigtigt at du ligger et klistermærke henover og det skal helst være lige når det er sket, men skal ikke lige køre hjem eller andre steder hen.

Når det er kommet på, så kan du ringe til feks Bilglas.dk eller andre som kan komme og hjælpe dig med at få det lappet, så du ikke skal bruge penge på en ny forrude. I nogle tilfælde vil de nok vurdere at der skal en ny forrude til og så er der ikke så meget at gøre. Det hele handler nemlig om sikkerhed. Bilglas.dk køre feks helt ud til dig og laver forruden, så der er ikke nogen undskyld for ikke at få det fikset så hurtigt som muligt. Så du kan roligt køre hjem eller på arbejde og så kommer de og laver det imens og det er ret smart, hvis du er typen der har for travlt til at tage hen på værksted med den.