Mercedes

Køb vs leasing af bil

 

Skal man købe eller lease sin bil? Det er der mange der spørger sig selv om og det eneste vi kan se, er at der er flere og flere der vælger leasing løsningen. Det er fordele og ulemper ved begge to, men kan man sige at der er flere fordele ved at lease.

 

Man kan feks tage Mercedes leasing. Bilen er dyr, men vælger du leasing, så kan næsten alle eje en Mercedes og når du ikke gider den mere, så kan du komme tilbage med den afhængig af hvilken leasing aftale du har valgt. Der findes nemlig en masse forskellige og du skal finde den der passer til dine behov og dit budget. Der er også mange der vælger at lease en fed vil hen over sommeren og så aflevere den tilbage når sommeren er slut og sådan kan man også gøre det.

 

Køb af bil kan koste dig dyrt

 

Du har sikkert altid være vant til at købe dine biler enten kontakt eller på afbetaling og så ved du også at det er dyrt. Går der noget i stykker, så skal du betale det hele selv og det er ikke altid lige sjovt og er bilen gammel, så kan det være svært at sælge den igen, så det er endnu en ulempe ved at købe.

Derfor kan vi godt forstå at flere og flere vælger at lease, da du bare skal komme ind med bilen, hvis noget er i stykker og så fikser de det eller også får du bare en anden, hvilket er ret smart. Leasing kan også gøres billigt. Mange tror at det kun er for rige og velhavende mennesker, men sådan er det slet ikke. Alle kan lease en bil og du kan altid besøge en bilforhandler og spørger hvad de koster at lease deres biler.