Brugt mercedes

Import af biler fra tyskland

 

Det er ikke altid at man kan finde den bil man gerne vil have og tit er udvalget også bedre i Tyskland, fordi man ofte får mere udstyr med i bilen og de er altid kræset lidt mere om dernede. Måske har du allerede fundet dig en bil dernede, men hvordan skal man lige få den med hjem?

 

Hvis du ikke kender til import af bil fra Tyskland, så skal du have fat i nogen der ved noget om det. Står man alene med det, er der tit mange ting der er lidt usikkert. Det kan være, “hvor meget skal jeg betale i afgift?”, “Kan jeg bare tage bilen med hjem, med det samme?” osv.. Gider du ikke selv døje med at finde ud af det, så få feks et firma som Yupex til at kigge på det. Det kan hjælpe med rådgivning og import af bilen for dig.

 

Hvad skal jeg gå efter?

 

Det er nemt at sidde ved sin computer og bare bladre igennem de mange biler man kan finde i tyskland, men hvad skal man lige gå efter for at spare penge. For det første skal du gå efter en bil med lav kilometer tal og en som ikke er for bulet eller skrammet, da det kan koste dig en masse ekstra penge når bilen først er kommet ind i landet. Husk også at købe en bil der er imellem 5-10 år gammel og med lav kilometer tal, det kan nemlig spare dig penge når den skal indregistreres. Derudover vil det være smartest at købe en bil som der bliver solgt mange af i Danmark. På den måde er du sikker på at du kan komme af med den igen. Har du bare fundet drømmebilen og har du pengene, så skal du selvfølgelig ikke tænke så meget over det.